Левски (София)Футбол

Кокала: Аз съм един от малкото левскари, които могат да поемат Левски в този момент

Бившият треньор на Левски Емил Велев сподели впечатленията си за най-актуа;ните теми на стадион „Георги Аспарухов“ – предстоящата среща на „сините“ срещу Черно море днес и решението на ръководството Николай Костов да бъде оставен начело на тима до края на сезона.

profittips-the best football tips

„Мисля, че на „Георги Аспарухов“ ще успеем да победим Черно море. Рядко се случва другия отбор да вземе точки на „Герена“. Пред нашата публика футболистите дават максимума от себе си и вероятно са наясно за какво играят. Почти винаги побеждават, а и след грешната стъпка на Локо Пловдвив, вчера сме задължени да вземем трите точки срещу „моряците“, за да си запазим шансовете за класиране в Европа.

profittips-the best football tips

Не вярвам, че Лудогорец ще изпуснат Купата на България, а това означава, че четвъртото място дава право на бараж. Ботев Пловдив за мен нямат класата да победят Лудогорец на финала. Там си правят експерименти и в отбора имат футболисти със спорни качества и се опитват след това да ги продадат. Това е тяхната идея. Тук никой не го споменава, но това си е тяхна стратегия. Има някои играчи с добри качества като Ивелин Попов и Николай Минков, които не знам какво правят там. Те трябва да играят в по-добри отбори“, заяви Велев.

profittips-the best football tips

„За мен беше вярно решението на ръководството да остави начело на отбора Николай Костов. Говори се, че Станислав Генчев може да поеме Левски, но си има ръководство, което да прецени кой треньор е подходящ за тима. До края на сезона трябва да се избистри този казус.

Не мога да кажа дали трябва чуждестранен треньор или българин. Зависи кой е чужденецът. Ако е някой световно неизвестен, няма смисъл. Малко са българите, които да са левскари и да поемат отбора в този момент – освен мен и още няколко. Колкото до селекцията, мога да кажа, че има нужда от играчи на всяка позиция”, каза още Велев пред „Мач Телеграф“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker