Първа лигаСпорт +ТОП

Кокала: Ще отида с Венци да го прекръстим на Иляз Алиев

Култовият бивш футболист и треньор на Левски – Емил Велев-Кокала, бе гост в спортния подкаст на „Господари на ефира“. Той коментира най-различни теми от българския футбол.

profittips-the best football tips

„Това е американският президент, такава осанка има чичо Гошо. Стегна отбора. Два-три пъти е в Разград, знае по същество какво се случва там. Доста учудващо за мен е как се оправя с тия чужденци. Нямам представа – бае ли им, боб ли хвърля“, каза Кокала по адрес на треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев.

profittips-the best football tips

„За мен той още не знае, че е в нашето първенство. Последният мач предвиждах какво ще се случи – победа за Лудогорец. ЦСКА изиграха едно-единствено полувреме в Пловдив, срещу Локомотив Пловдив. Смачкаха ги. Така трябва да играе ЦСКА – агресивно, с преса по целия терен, за да бие отборите. А те всеки мач срещу Лудогорец, едно и също гледаме. Лудогорец си разиграват топката, ЦСКА само се опитват нещо с много центрирания, което не върви, и закономерно падат“, коментира Велев старши треньора на ЦСКА – Нестор Ел Маестро и представянето на „червените“.

profittips-the best football tips

„Вълка иска да си е сам. Не е обграден с хора, с които е играл, от едно време. Не говоря лично за мен. Нападат го и феновете. Не знам някъде по света феновете да искат да вземат акциите и те да командват един отбор. Те могат да обещаят всичко. Реално засега няма нищо. И аз мога да обещая, да докарам от Израел Биби Нетаняху. Сираков може би за трети път ще си присади коса“,

„Най-хубаво е да стане Бербатов, защото един човек ще се прекръсти на Иляз Алиев. Само заради това. Аз лично ще отида с Венци да му сменим името“, каза шеговито Велев.

„За мен президент трябва да е футболен човек. Най-добре ми се вижда Христо Стоичков, но той няма да се навие“, добави той по темата за управлението на БФС.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker