ТОПФутболЦСКА-София

Колебания в ЦСКА, ръководството не иска да се разделя със Слави Шопов

През последните няколко дни се появиха иформации, че халфът на ЦСКА – Станислав Шопов със сигурност ще премине в Ботев (Пд).

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg разбра от свои източници, че на този етап ръководството на „червените“ не желаят да се разделят с младежкият национал.

profittips-the best football tips

Босовете на „армейците“ ще се съгласят да го пуснат само при много добра оферта, но към момента не е приоритет младия българин да бъде продаван.

profittips-the best football tips

Слави Шопов е юноша именно на Ботев (Пд). С фланелката на „канарчетата“ има 39 мача, в които е отбелязал един гол. На 6 октомври 2020 преминава в Хееренвеен Нидерландия за сума от 150 хиляди евро.

На 5 юни 2022 подписва с ЦСКА. Дебютира за „червените“ на 10 юли 2022 при победата с 3:0 над Арда (Кърджали), на стадион „Българска армия“. Шопов така и не успява да се наложи в титулярния състав на ЦСКА и към момента е със статут на резерва.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker