НационалиФутбол

Коловати: Успех на всички без Гонзо, Касабов и Петьо Костадинов!

Илиан Стоянов – Коловати, който беше обявил, че ще се кандидатира за президент на БФС, но не можа да го направи заради законодателни пречки в Япония, където работи, направи изявление преди утрешният Конгрес. В него той ясно разграничи някои кандидати, намеквайки, че те са част от статуквото в родния футбол.

„Приятели,

Иска ми се българският футбол от утре да тръгне по такава посока, че на такива като мен да им се иска да се върнат и да помагат с каквото могат. Признавам, че гледам български футбол почти на инат, гледката е несравнима с това, което дават телевизиите от другите първенства. Иска ми се всички около 500 клуба, които ще определят новия президент на БФС категорично да потърсят пътя към Европа. Държавата ни отдавна е в ЕС, а футбола ни си стои на Балканите и то на най-долното ниво. Ни ми се изпада в дребнотемие, но силно желая младата и свежа управленска кръв да покаже какво може. Дано клубовете разберат, че с ръководителите от последните 18 години няма как да вдигнат нивото си и да участват в честна надпревара и да са част от гледаем продукт.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Успех на всички кандидати без Гонзо и Касабов! В които не виждам потенциал, нито морал, да бъдат част от новото. Както и в Петьо Костадинов, който е от същото крило.

Недоумявам как при декларираната от собственика на Левски пълна прозрачност, как той не намира за необходимо да уведоми запалянковците относно позицията на клуба на конгреса. Може би чака разградски инструкции?

tribunasofia

Накрая заставам с името си и авторитета си и декларирам, че ще бъда първия критик и опозиционер, ако следващия президент на БФС не работи така, както е обещал! В тази работа няма приятели, футболът ни се нуждае от професионалисти, от честни и открити хора.

Levski palms bet oferta

Поздрави от далечна Япония“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker