бетано казино

Спорт +ТОП

Конгресът през март пропада?

Появи се сериозна заплаха за провеждането на извънреден Конгрес на БФС през март, след като стана ясно, че Търговският регистър отказва да впише поканата за него.

С публикация в социалните мрежи адвокатът по спортно право и доскорошен сътрудник на Димитър Бербатов – Георги Градев алармира за това. Проверка в Търговския регистър също доказва, че поканата за извънреден Конгрес не е вписана.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Според Градев подадените от футболната централа документи към Търговския регистър не отговарят на изискванията на закона и на устава на БФС. Той призова Михаил Касабов незабавно да се впише като временно изпълняващ длъжността президент на БФС, както повелява законът и уставът.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Георги Градев:

„BREAKING: Търговският регистър отказа да впише поканата за извънреден Конгрес на БФС (очаквано)

Подадените от БФС документи към ТР не отговарят на изискванията на закона и на устава на БФС:

1. Представеният препис-извлечение от протокол от заседание на ИК, проведено на 6.12.2023 г., не съдържа решението за избор на ръководещия заседанието, подписите на ръководещия заседанието и на всички присъстващи членове на ИК.

2. Трима от членовете на ИК се представляват от пълномощници, като не са представени изрични пълномощни, в които е определен начинът на гласуване по точките от дневния ред на заседанието на ИК.

tribunasofia

3. Всичките документи следва да са подписани от съответните легитимно избран представляващ по закон и лицата съгласно устава, обявен по електронната партида на сдружението.

Очевидно е, че лицата Михайлов и Касабов ще играят на „тука има – тука нема“ (позната още като „банка Антинари“) до последно с клубовете и феновете на футбола у нас. Касабов е просто една пешка, с която се гаврят – безгласна кукла на конци. Ще бъде запомнен като такава!

Levski palms bet oferta

Чл. 47, ал. 2 от Устава е категоричен, че Михайлов трябва да прехвърли правомощията си на Касабов. Според чл. 7 от Закона за търговския регистър вписването има оповестително действие, т.е. вписаното обстоятелство е станало известно на третите добросъвестни лица от момента на вписването. До този момент не е станало известно на „третите добросъвестни лица“, че правомощията на Михайлов са изпълняват от Касабов, както повелява чл. 47, ал. 2 от Устава.

Защо беше вписан Касабов в ТР през 2019 г., когато Михайлов подаде оставка, а сега не е?

Ако се чудите защо Михайлов отказва да впише Касабов, това е, защото Михайлов няма никакво намерение да се откаже от управлението на БФС. Планът му е някой клуб или член на УС да обжалва решенията на Конгреса, който би трябвало да се проведе на 15 март, за да може Михайлов да продължи да управлява, като даде пълномощно на някой от вице-президентите.

Призовавам лицето Михаил Касабов да се впише в ТР незабавно, както повеляват законът и уставът. Иначе ще бъде запомнен като Пинокио – лъжлива кукла на конци“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker