Левски (София)ТОПФутбол

Кордоба приключи с Левски!

От доста време се знае, че Хосе Кордоба ще напусне Левски през това лято. Макар и още да не е обявено официално, събитието вече е факт.

profittips-the best football tips

Това стана ясно след като играчът премахна Левски от инфото към профила си в Инстаграм. Това, заедно с цялата налична информация до момента, води до извода, че панамският бранител вече е договорен с друг тим, по-точно с Глазгоу Рейнджърс. Тази информация се появи вчера вечерта, а сумата, която ще вземе Левски, е рядко срещана при изходящ трансфер от Първа лига. Двата тима са се споразумели за 3,75 милиона евро.

За подписа на Кордоба имаше доста кандидати, сред които и няколко френски клуба. В крайна сметка съвсем скоро се очаква да бъде обявен купувача му. Това ще бъде първият изходящ трансфер на тима за това лято и вторият общо след привличането на Майкон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker