ДЮШФутболЦСКА-София

Костадин Ангелов поема школата на ЦСКА ?

Детско-юношеската школа на ЦСКА-София може да има нов шеф, съобщава „Мач Телеграф“. Към момента поста е заеман от Добри Митов, който най-вероятно ще бъде заменен от Костадин Ангелов, известен със своето прозвище „Лаптопа“.

profittips-the best football tips

Лаптопа е бил в школата на „червените“ като юноша, но след това кариерата му премина през различни отбори. Като футболист е бил в Янтра и Севлиево, а като треньор в Севлиево, Ботев Пловдив, Пирин Бл, Пирин ГД, Оборище Панагюрище, Витоша Бистрица и Янтра, а има опит и в далечния Изток, водейки индонезийския Про Дута.

profittips-the best football tips

50-годишният специалист е завършил висше образование в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ с магистърска степен, той притежава и лиценз „Про“ от Българска треньорска школа.

profittips-the best football tips

Добри Митов се очаква да остане на работа на „Българска армия“, но ще заема друга позиция. Той бе дори и старши треньор на „червените“ в един етап от своята кариера.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker