Анализи и коментариФутбол

Костов е на четири мача от нещо, в което малцина са успели

Вчера стана ясно, че Николай Костов ще се раздели с Левски след края на сезона. Той ще довърши кампанията, бидейки треньор на тима в следващите четири двубоя.

profittips-the best football tips

Ако това се случи, българинът ще е първият треньор на Левски, който е останал начело на тима в продължение на цял сезон в ерата Сираков. Истината е, че треньорският пост в Левски не е най-спокойното място и малцина са постигнали това.

profittips-the best football tips

Предишният, който съумя да се задържи цял сезон на кормилото, е Ясен Петров. Бившият национален селекционер успя да стори това през сезон 2010/2011.

profittips-the best football tips

Първоначалните изявления на Сираков гласяха, че Костов е започне и следващия сезон, което щеше да е своеобразен рекорд за клубен треньор, но в крайна сметка нашенецът ще трябва да се задоволи с това да се изравни със сънародника си Ясен Петров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker