Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Костов с драстични промени в състава за дербито

Старши треньорът на Левски Николай Костов мисли различни варианти как ще изглежда стартовия състав на „сините“ в дербито с ЦСКА в събота. Най-вероятно по дясното крило ще стартира Фабио Лима.

profittips-the best football tips

Бразилецът се бе контузил по време на контролата със Спортист (Своге) на 23 март, но вече е готов за игра. Разтежение на бедрен мускул бе причината той да отсъства от терените за четири двубоя. Треньорският щаб прецени да не го рискува от първата минута срещу Берое (1:0) в последния кръг и той се появи в игра в 61-ата минута на мястото на Патрик Мислович. 27-годишният флангови футболист има на сметката си две попадения в шест двубоя от началото на пролетта. Едно от тях бразилецът вкара с решителен и много красив гол, донасяйки успеха над Хебър с 1:0 в Пазарджик.

profittips-the best football tips

Решението на Костов да пусне Лима като титуляр срещу ЦСКА ще остави сънародника му Евертон Бала на резервната скамейка. Със сигурност треньорът няма да пипа Марин Петков. 20-годишният младежки национал се намира в отлична форма и е най-острият футболист на Левски от началото на втория полусезон, с пет отбелязани гола.

profittips-the best football tips

От своя страна Евертон Бала не успява да се нагоди добре към родния футбол, показва пасиви в предни позиции и все още търси първото си попадение.

„Tosport.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker