Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Костов с една промяна в Разград

Николай Костов най-вероятно ще направи само една промяна в състава на „сините“ за днешното гостуване на Лудогорец, спрямо последния двубой срещу Славия.

profittips-the best football tips

Треньорът на столичани ще замени Кристиан Димитров с изтърпелия наказание от един мач Хосе Кордоба. Панамецът ще действа в сърцето на отбраната с Келиан ван дер Каап. Нидерландецът и споменатият български защитник висят с картони и при получването на официално предупреждение срещу разградчани ще пропуснат дербито с ЦСКА в неделя. Застрашен от санкция е и крилото Марин Петков, който отново днес ще действа по десния фланг, партнирайки си с Патрик-Габриел Галчев.

profittips-the best football tips

Отляво ще бъдат Цунами и Евертон Бала. На върха на атаката пак рамо до рамо ще са Рикардиньо и Джавад ел Джемили, като испанецът ще има по-свободни функции и ще бъде свръзката с халфовата линия. В средата ще действат Патрик Мислович и Карлос Охене.

profittips-the best football tips

Извън групата на Левски за визитата на Лудогорец останаха лекуващите контузии Асен Митков, Фабио Лима и Илиян Стефанов. Последният е аут до края на сезона. За Разград не пътува и Николай Михайлов, който няма здравословни проблеми, а за алтернатива на титуляра Пламен Андреев бе взет Иван Андонов. Юношите Виктор Любенов и Кристиян Йовов останаха извън групата, тъй като им предстои днес важен двубой от полуфиналите за Купата на БФС срещу Септември София.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker