Левски (София)ТОП

Крачка напред! Столична община съобщи важна новина за стадион „Георги Аспарухов“

Общинският съветник Симеон Ставрев съобщи, че Столичният общински съвет е направил първа стъпка за процеса по модернизацията на стадиона на Левски – “Георги Аспарухов“. Столична община е решила, че иска да придобие съоръжението и прилежащите му терени, но дали ще се случи в действителност зависи от държавата.

profittips-the best football tips

Ако държавата приеме и собствеността отиде в общината, тогава тя ще може да си партнира с Левски в процеса по изграждане на модерен стадион за отбора.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Симеон Ставрев:

„Столичен общински съвет направи първа стъпка за отпушване на процеса по модернизацията на стадион “Георги Аспарухов“ – взе решение, че иска да придобие стадиона и прилежащите терени. На ход е държавата. Ако Министерски съвет не иска да прехвърли „Герена“ на Столична община, то е редно да каже как държавата си представя „Левски“ да получи нов стадион.

profittips-the best football tips

В интервю за Капитал Наско Сираков изрази готовност клубът да намери инвеститор за строителство на стадиона при възмездно право на строеж и ползване. Така градът ще запази земята и самото съоръжение като собственост и няма да се случи схема като Пловдивския панаир, а общината ще има възможността да предложи на софиянци модерно съоръжение“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker