Левски (София)ТОПФутбол

Бивш халф на ЦСКА отказал на Левски

От ръководството на Левски са разговаряли с Кристиан Малинов да премине на „Герена“. Той обаче е отказал, като е предпочел да остане в Белгия.

profittips-the best football tips

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА скоро преподписа договорът си с Льовен. 29-годишният футболист е бил канен да стане част от „сините“ още от Станимир Стоилов, но Малинов не е пожелал да си тръгне от белгийския тим.

profittips-the best football tips

След напускането на Мъри от столичния клуб пак са се свързали с него за евентуален заместник на Филип Кръстев, като отговорът му отново е бил същия.

profittips-the best football tips

Малинов премина в тима през 2020г. и изигра 64 срещи, в които реализира две попадения. Халфът има и 29 мача с националната фланелка. През миналия сезон неговият отбор завърши на десета позиция в класирането и не успя до стигне до местата даващи право за участие в евротурнирите.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker