ТОПФутболЦСКА-София

Купата на африканските нации проваля завръщането на халф в ЦСКА

След като TribunaSofia.bg първи ви информира за намеренията на ЦСКА да върне бившия си футболист Жанио Бикел, сега става ясно, че Купата на африканските нации ще отдалечи 28-годишният полузащитник от „Армията“.

profittips-the best football tips

Причината е, че Бикел попадна в окончателния списък на Гвинея-Бусау за надпреварата и на практика би пропуснал цялата зимна подготовка.

profittips-the best football tips

Халфът бе привлечен на „Армията“ в самото начало на първия престой на Нестор Ел Маестро начело на отбора – лятото на 2018-а. Той записа 59 мача с червената фланелка в рамките на сезон и половина. След това премина през Ванкувър Уайткапс и руския Химки, а в момента е част от турския Газиантеп, където не е със статут на основен играч.

profittips-the best football tips

ЦСКА търси подсилване в халфовата линия, като в последните седмици с армейците бяха свързвани и опорният полузащитник на немския Дармщад Фабиан Шнелхард, както и норвежкият плеймейкър на Розенборг Олаус Скарсем. Очаква се развитие по темата да има в първите дни на новата година. В Борисовата градина следят и пазара в Португалия за този пост.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker