ФутболЦСКА-София

Куриоз на деня: Уикипедия избра треньор на ЦСКА преди босовете

Феновете на ЦСКА са в очакване на баража за ЛК, който тимът им ще изиграе. Все по-актуален е въпросът кой ще бъде начело на „армейците“ през следващия сезон, а на този етап ръководството на клуба не е дало категоричен отговор.

profittips-the best football tips

Оказа се, че английската версия на Уикипедия вече има такъв. Според нея треньор на ЦСКА ще бъде сърбинът Владимир Ивич. Макар Ивич да няма пряка връзка с „Армията“, той все пак е бил наставник на Димитър Бербатов в ПАОК.

Бившият съотборник на Саша Илич и Младен Кръстаич е ръководил и други тимове освен бившия такъв на Бербатов. В списъка можем да видим Краснодар, Макаби Тел Авив и Уотфорд. Като играч е защитавал цветовете на Пролетер, Борусия Мьонхенгладбах, Арис, АЕК и отново ПАОК. В АЕК пък той си е партнирал с бившия капитан на ЦСКА Милен Петков.

Засега това си остава просто опит за забава на някой онлайн шегаджия, но тепърва ще разберем кой ще застане на „горещия стол“!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker