ФутболЦСКА-София

Кюстендилеца с унищожителна атака срещу БФС заради Бусато

Тарторът на Сектор Г и „Енимълс“ Иван Велчев – Кюстендилеца реагира с гневен коментар на наказанието на Густаво Бусато. Вратарят получи наказание от пет двубоя заради червения си картон срещу Черно море и почти изравни Фернандо Каранга, който неотдавна получи наказание за шест двубоя.

profittips-the best football tips

Ето и какво написа Велчев:

„Олигофрените от БФС начело с неграмотника от снимката по-долу, не спират да се гаврят с ЦСКА. Всеки кръг се пращат съдии и се измислят наказания. Върховна наглост, комбинирана с тежка некомпетентност, която не спира да се проявява всяка седмица.

Явно си мислят, че всичко ще мине ей така безнаказано и години наред ще си показват колко добре могат да слугуват на господарите си и да показват елементарна омраза насочена срещу ЦСКА. П.с. Сега е удобен момент да сезират прокуратурата и да опитат да вкарат Бусато в затвора, за средна телесна повреда, смешници.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker