ДЮШФутболЦСКА-София

Лаптопът води преговори с ЦСКА

Вече е потвърдено, че Костадин Ангелов, известен с прякора Лаптопът, води преговори за директорския пост в ДЮШ на тима. Начело на школата на „червените“ е Добри Митов, който наследи Пауло Кардосо през лятото на 2021-ва година.

[]ads1

Самият Ангелов беше доста лаконичен по темата, казвайки само „Когато има нещо официално, то ще бъде обявено от клуба“. Той има опит на ръководна позиция от времето, когато беше спортен директор на Витоша (Бистрица).

profittips-the best football tips

Лаптопът е бил треньор на Видима-Раковски, Ботев (Пловдив), Пирин (Благоевград), Пирин (Гоце Делчев), Оборище, Витоша (Бистрица) и индонезийския Про Дута. Последната му месторабота пък беше като наставник в Янтра.

profittips-the best football tips

Ангелов притежава УЕФА Про Лиценз, издаден от Българската треньорска школа и магистърска степен от НСА в специалност „Спортен мениджмънт“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker