Левски (София)ТОПФутбол

Левски взе решение за бъдещето на Рикардиньо

От „Герена“ са се отказали от идеята да продават нападателят Рикардиньо тази зима. Бразилецът ще остане поне до лятото в Левски. Той бе искан от Виктория Пилзен.

profittips-the best football tips

Двата тима обаче не можаха да се разберат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута. На хоризонта се показа и руският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, но и да такава сделка не се стигна.

profittips-the best football tips

Една от основните причини за решението на Левски е, че в момента Николай Костов не разполага с реална алтернатива на бразилеца за върха на атаката. Билал Бари все още не е готов напълно за игра, а младокът Преслав Бачев няма необходимия опит да се нагърби с трудната задача да води нападението на сините.

profittips-the best football tips

От „Герена“ водят преговори за привличането на нов таран, но дори и да бъде привлечен такъв, ще му е нужно време за аклиматизация.

„Старая се да не се интересувам, защото имам агент, който се занимава с тези неща. Моята работа е на терена. Независимо дали има оферти към мен или не, ще работя по същия начин, както досега – отговорно и сериозно. Левски е отбор и място, което много харесвам. Определено искам да остана. Ще приема да бъда продаден само ако има оферта, която е добра както за клуба, така и за мен“, заяви бразилецът През този сезон той вкара 8 гола във всички турнири в 26 мача, пише „Тема Спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker