tribunasofia

Левски (София)ТОПФутбол

Левски взима вратар от Първа лига?

Левски се интересува от вратаря на Пири Максим Ковальов, твърдят колегите от „Гонг“. 23-годишният украинец прави много силен сезон за благоевградчани и привлече вниманието към себе си.

На „Герена“ имат намерение да се подсилят с нов вратар, като стражът на Пирин е едно от имената, които попадат в плановете на ръководството на „сините“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Максим Ковальов има договор с Пирин до края на сезона, като в него има откупна клауза на стойност 75 хил. евро. Шефовете на „орлетата“ биха склонили да го продадат за значително по-ниска сума, предвид факта, че може да го изпуснат без пари в края на кампанията.

През този сезон украинецът е изиграл 17 мача за Пирин във всички турнири. В тях той е допуснал 21 гола, а в четири мача е запазил суха мрежа. Стражът се отличи и с четири спасени дузпи до момента през кампанията.

Снимка: startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker