Левски (София)ТОПФутбол

Левски взима крило на Арсенал ?

В Англия разкриха, че Левски готви изненадващ трансфер. „Сините“ се били прицелили в крило на Арсенал. Това обяви журналистът Гавин Рийд, който е работил в авторитетните издания „The Athletic“, „Manchester Echo“ и „Evening Post“.

profittips-the best football tips

Според него от „Герена“ са отправили оферта за една от резервите на Микел Артета – Рийс Нелсън. 23-годишният футболист става свободен агент след 15 дни и по всичко личи, че няма да остане на „Емиратс“.

profittips-the best football tips

През сезон 2018/19 Нелсън е играл под наем в Хофенхайм, там записва 23 мача и бележи 7 гола. Сезон 2021/22 прекарва във Фейенорд където взема участие в 23 двубоя и вкарва 2 пъти.

profittips-the best football tips

През тази кампания крилото изигра 11 мача с фланелката на Арсенал, в които има 3 гола и 2 асистенции.
Записва 6 срещи в Лига Европа, където „артилеристите“ претърпяха пълно фиаско. Бил е част от всички юношески и младежки национални отбори на Англия, но до първия отбор така и не е стигнал.

profittips-the best football tips

Левски имат нужда от подсилване на крилата, където цял сезон се разчиташе основно на Уелтън и Роналдо, които играха в почти всички мачове.

„Топ Спорт“

Снимка: GettyImages

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker