Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски договори първото лятно попълнение! Нов бразилец ще пристигне на „Герена“

Отборът на Левски започна с лятната трансферна политика, след като договори първия си трансфер за следващия сезон. Става дума за бразилеца Майкон от четвъртодивизионния Нова Игуасу, а вече е постигната договорка между двете страни.

profittips-the best football tips

Играчът се е съгласил на сделка още през миналата седмица. Двата тима също са се договорили, така че остава само той да пристигне в София за медицински прегледи, за да подпише със „сините“.

profittips-the best football tips

Левият бек е изиграл 17 мача от началото на годината за настоящия си тим. Цялата му кариера дотук се развива в долните нива на бразилския футбол и включва отбори като Витория Еспирито Санто и Нова Венесия.

profittips-the best football tips

Очаква се мениджърът Джери Перейра да помогне на „сините“ с намирането на още футболисти в Бразилия. По-рано през сезона, асистентът на Николай Костов – Красимир Петров пътува именно до страната в Южна Америка, за да търси следващите нови футболисти на Левски.

Вероятно е новите попълнения на стадион „Георги Аспарухов“ да са поне пет, предвид скорошното изказване на мажоритарния собственик Наско Сираков. Той заяви, че до края на месец май, „сините“ ше привлекат пет нови футболисти.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker