Левски (София)ТОПФутбол

Левски излиза срещу Александрия за проверка номер две

Отборите на Левски и Александрия се изправят един срещу друг в приятелска среща в турския курорт Белек. Проверката е срещу украинския Александрия от 16:00 часа и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт 2.

profittips-the best football tips

Предстоящият съперник на „сините“ заема 11-ата позиция в елита на Украйна. Това ще бъде първа контрола за тима от зимната подготовка.

profittips-the best football tips

Левски и Александрия ще се срещнат за трети път. Двата тима премериха сили един срещу друг преди четири години отново в Белек. Тогава украинският тим спечели с 2:1, а през лятото на 2018-а сините спечелиха с 1:0 на „Герена“.

profittips-the best football tips

На столичани им предстоят още седем проверки след споменатия мач. Тимът на Николай Костов ще се изправи срещу косовския Дукаджини, босненския Тузла Сити, чешкия Баник Острава, украинските Динамо Киев и Шахтьор Донецк (до 19 години), казахстанския Кайсар и латвийския ФК Рига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker