Левски (София)Първа лигаТОП

Левски набеляза още един играч от Първа лига?

Левски може да привлече още един играч от Хебър. След като се подсилиха с халфа Карлос Охене, сега „сините“ са насочили поглед и към крилото Ангел Бастунов, твърди „Блиц“. Договорът на 24-годишния футболист изтича през лятото и това го прави постижима и желана цел. На „Герена“ искат да го вземат още сега, като ще платят скромна трансферна сума.

profittips-the best football tips

Трансферът е одобрен както от треньора Николай Костов, така и от мажоритарния собственик Наско Сираков. Затова и преговорите с Хебър вече са в ход.

profittips-the best football tips

Към Бастунов има интерес и от други клубове от Първа лига. Той прекарва две години от юношеския си период на „Герена“, след което премина през школата на Ботев Пловдив. След период в Кариана Ерден, който тогава бе във Втора лига, офанзивният играч прави първи стъпки в елита с ЦСКА 1948. Там прекарва близо три години и изиграва 83 мача, отбелязвайки 10 гола.

profittips-the best football tips

От лятото на 2023 година защитава цветовете на „гробарите“ от Пазарджик, а нищо чудно Любо Пенев да е настоявал за неговото привличане, тъй като двамата са работили заедно и в ЦСКА 1948.

За Хебър Бастунов е несменяем титуляр, участвайки в 19 мача през този сезон. 24-годишният състезател може да играе както на върха на атаката и по крилата, така и зад нападателя. Той отбелязва три гола и прави три асистенции за клуба, който остави нелоши впечатления през есенния полусезон.

Именно тимът на Бастунов и Пенев отстрани Левски на 1/8 финалите за Купата на България.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker