Левски (София)Първа лигаФутбол

„Левски на левскарите“ с любопитен проект

Сдружението „Левски на левскарите“ скоро ще пусне собствена телевизия. Тя няма да има нищо общо с клубния канал на „сините“. За това сподели популярният фен на столичани Петър Димитров в своя подкаст „Реконтра“

profittips-the best football tips

Първоначалната идея, която е била обсъждана с бившия треньор на Левски Станимир Стоилов, е тя да бъде осъществена във взаимодействие с клуба, но е пропаднала след напускането на наставника и разрива в отношенията между мажоритарния собственик Наско Сираков и Сдружението.

profittips-the best football tips

Наскоро от „Левски на левскарите“ реагираха остро на думите на Сираков по адрес на Станимир Стоилов, посочвайки, че той е минало за клуба. От организацията използваха социалните мрежи, за да се обърнат към боса на сините. Преди това и председателят на Сдружението Димитър Костадинов и Антони Джамбазов също се изказаха остро за управлението на Сираков.

profittips-the best football tips

През декември от Сдружението поискаха акциите на клуба и посочиха как ще го издържа, но до такава стъпка от мажоритарния собственик не се стигна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker