Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски няма право на грешка срещу Берое

В мач от 30-ия кръг на Първа лига Левски домакинства на Берое. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата е тази вечер от 20:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“ и ще имате възможност да го проследите на живо с TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

След три поредни поражения в първенството, Левски ще търси край на серията срещу латино селекцията на старозагорци. „Сините“ се намират на петото място във временно класиране и са догонващи в надпреварата за позициите, даващи право на участие в евротурнирите. Разликата с четвъртия Локомотив Пловдив е три точки, а с третия ЦСКА-София – девет пункта.

profittips-the best football tips

От друга страна „заралии“ имат нужда да спечелят само точка, която ще ги изкачи до десетата позиция и ще ги спаси официално от изпадане в Първа лига. Загуба на „Герена“ ще остави гостите в последната шестица, в която ще играе веднъж с всичките пет отбора под тях във временното класиране.

profittips-the best football tips

Добрата новина за Левски е завръщането на Фабио Лима, който пропусна последните четири мача. На вчерашната пресконференция Николай Костов заяви, че той не е готов започне като титуляр, но твърде вероятно е да наблюдаваме бразилското крило на терена през второто полувреме.

Акцент от изявлението на наставника на „сините“ бе вратарския пост. Костов съобщи, че Пламен Андреев ще се завърне под рамката на вратата. Аут за двубоя със „заралии“ остава младежкият национал Асен Митков, както и трайно контузеният Илиян Стефанов.

Звездата на Берое Себастиян Вия също няма да вземе участие в мача срещу Левски. Колумбийската перла на старозагорци получи петия си жълт картон, което автоматично означава наказание за една среща, наложено от Дисциплинарната комисия.

През есента Берое излъга Левски в Стара загора, а каква ще е развръзката в София днес. Предстои да разберем тази вечер на столичния стадион „Георги Аспарухов“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker