Левски (София)ТОПФутбол

Левски пак ще купува от Бразилия

Ръководството на Левски работи усилено по зимната селекция. Освен, че „сините“ се оглеждат за бивши свои кадри, който играят в родното първенство, от „Герена“ отново са насочили поглед към пазара в Бразилия.

profittips-the best football tips

Именно от там те са привлекли най-много играчи от началото на 2022 година. На „Герена“ пристигнаха Цунами, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо, а малко след началото на този сезон дойде и Дарлан. Акостирането на последния създаде и проблеми, защото в тима е и панамецът Хосе Кордоба и квотата за играчи извън ЕС бе надвишена.

profittips-the best football tips

Така един от тях оставаше извън групата. Това главоболие обаче отпадна, след като наскоро Цунами, Велтон и Роналдо взеха български паспорти. И именно затова сините пак гледат към Бразилия.

profittips-the best football tips

Левски се е насочил и към нападателя на Берое Вини Трибуле. Столичани вече са провели разговори с представители на стрелеца, който е съгласен да облече синята фланелка. Между двете страни има и принципно разбирателство за договор.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker