Левски (София)ТОПФутбол

Левски подготвя атомна селекция, агент на клуба е натоварен с тежка задача

На „Герена“ продължават да работят здраво по зимната селекция. Преди няколко дни агент свързан с клуба е заминал за Португалия.

profittips-the best football tips

Мениджърът е натоварен с тежката задача да търси подходящи нови играчи за селекцията на Левски. Шефовете на тима от „Герена“ са поискали списък с футболисти на определени постове, написа BgDerby.com.

profittips-the best football tips

Те са готови да платят и минимална сума при изгодна развръзка за евентуално ново попълнение. Сините вече имат няколко набелязани имена. Три са от родното първенство – Хорхе Сегура (Локо Пд), Абубакар Тунгара (Арда) и Вини Трибуле (Берое), а един играч е от бразилската Серия А – Матеус Алешандре.

profittips-the best football tips

Последният става свободен агент на 31 декември и може да дойде на „Герена“ като свободен агент. Нападателят на заралии също иска да придобие такъв статут, тъй като се опитва да скъса договора си с клуба. Атакуващият играч на Арда пък е с откупна клауза от 250 000 евро, докато защитникът на пловдивчани може да дойде при продажба на Хосе Кордоба.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker