Левски (София)ТОП

Левски преговаря с халф

Левски е близо до четвърто ново попълнение. Става въпрос за халф с по-атакуващи функции, който да бъде алтернатива на Асими Фадига, твърди „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Очаква се въпросният футболист да мине тихомълком като последното ново попълнение Хоакин Фернандес. Първо състезателят ще премине задължителните медицински тестове в София, а след това ще пътува и подпише договор официално с Левски в Турция, където все още е спортният директор Даниел Боримиров.

profittips-the best football tips

Засега от „Герена“ нямат намерение да разкрият повече подробности, за да може сделката да мине без допълнително медийно напрежение. „Сините“ се подсилиха досега с Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес. Столичани имат нужда от още един полузащитник, тъй като ще продадат бразилеца Дарлан в Китай.

profittips-the best football tips

Водят се и преговори с десен бек, тъй като Жереми Петрис бе продаден и единственият наличен футболист за този пост е Патрик-Габриел Галчев.

Лагерът на Левски в Турция продължава до 8 февруари. Там отборът на Николай Костов ще изиграе още две проверки в два последователни дни – във вторник срещу бившия отбор на Стойчо Младенов Кайсар от Казахстан и в сряда срещу латвийския Рига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker