Левски (София)ТОПФутбол

Левски предлага нов договор на един от основните си футболисти

По информация на „Тема Спорт“, ръководството на Левски е предложило нов договор на Андриан Краев. Така „сините“ продължават с политиката си да задържат за по-дълго основните си футболисти. Преди дни от клуба удължиха договорите на младите състезатели Пламен Андреев, Асен Митков и Антоан Стоянов.

profittips-the best football tips

Първият бе титулярния вратар този сезон, Асен Митков пък получава все повече игрово време в края на шампионата при Елин Топузаков. Стоянов, който също е халф, пък игра за купата и в дублиращия отбор.

profittips-the best football tips

Задържането на Краев обаче ще е трудна задача. Неговият договор е за още един сезон и за да продължат споразумението, от „Герена“ ще трябва да подобрят финансовите параметри. Със силните си изяви през пролетта 24-годишният полузащитник отново се завърна в националния отбор. За първи път сръбският селекционер Младен Кръстаич го повика за предстоящите евроквалификации с Литва (17 юни) и Сърбия (20 юни). Преговорите между Левски и Андриан ще се водят, след като играчът се присъедини към лятната подготовка. Той със сигурност ще пропусне старта на тренировките.

profittips-the best football tips

През този сезон Краев изигра 30 шампионатни мача за сините, в които вкара 2 гола. Наред с това дефанзивният халф бе на терена в 2 срещи за купата, игра за Суперкупата, както и в три двубоя от евротурнирите. Той бе привлечен на „Герена“ през есента на 2020 година. Първо бе пробван като атакуващ полузащитник, а след това като централен нападател. Станимир Стоилов обаче му намери точната позиция и той се превърна в основна фигура в състава.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker