Левски (София)Футбол

Левски развързва кесията при класиране в Европа

Ръководството на Левски ще раздава премии при получаване на квота за европейските клубни турнири през следващия сезон. Всеки от футболистите на тима ще получи такава, ако целта бъде постигната.

profittips-the best football tips

На този етап в Левски има много неизвестни. Не се знае дали Николай Костов ще завърши сезона и кой ще е начело през следващия. Има неяснота и около стадиона на тима и около задълженията към НАП.

profittips-the best football tips

Макар в началото на кампанията да бяха афиширани цели като титла и купа, те вече са недостижими. Отпадането от настоящия полуфиналист в турнира Хебър още миналата година лиши „сините“ от Купата, а Лудогорец е недостижим по точки за доста тимове, сред които и Левски.

profittips-the best football tips

Остава да разберем дали слабите резултати напоследък ще костват и визата за Европа или Левски все пак ще отърве възможността за нулев сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker