Левски (София)ТОПФутбол

Левски се прицели в още играчи от Бразилия

На „Герена“ вече са набелязали играчи от Бразилия, съобщава „Мач Телеграф“. Според информацията става въпрос за играчи, които биха се вписали добре в столичния гранд и също така да нямат високи финансови изисквания.

profittips-the best football tips

Клубът спазва висока финансова политика, която не бива да бъде нарушавана. На „Герена“ обещаха, че до април главницата от задълженията към НАП ще бъде изчезне.

profittips-the best football tips

Въпреки това, няма вероятност през лятото „сините“ да харчат големи суми за входящи трансфери. Напротив, на тях им хареса схемата да вземат евтино и да се опитат да го продадат добре. За целта те са получили набор от играчи на различни постове, защото покупките няма да зависят само от изискванията, които има Николай Костов, ако продължи да бъде треньор на тима.

profittips-the best football tips

„Сините“ ще трябва да запълват и евентуални дупки, които ще се отворят от продажбата на играчи. Смята се, че най-близо до изхода са Хосе Кордоба и Рикардиньо. Последният можеше да бъде продаден и сега, но на „Герена“ се отказаха заради проблемите на Билал Бари. Французинът с марокански корени ще направи опит да се завърне в игра в събота в контролата със Спортист.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker