Левски (София)Първа лигаТОП

Левски си хареса нов голмайстор

Левски е изпратил късно снощи официално предложение до Крумовград за нападателя Александър Колев. Наско Сираков и компания са оценили Алекс на точно 75 000 евро, твърдят колегите от „Гонг“.

profittips-the best football tips

В Крумовград не са останали очаровани от сумата, тъй като според тях цената на Колев е по-висока. 31-годишният нападател е несменяем титуляр и от началото на сезона е изиграл 20 мача, отбелязвайки 6 гола.

profittips-the best football tips

Припомняме, че пазарът в България затваря чак на 29 февруари. Предполага се ,че Левски ще направи всичко възможно, за да вземе голмайстора, въпреки че Крумовград иска повече пари. „Сините“ ще пробват да привлекат и Ангел Бастунов от Хебър.

profittips-the best football tips

Една от позициите, на които „сините“ държат да привлекат футболист, е нападател. Столичани имат единствено Рикардиньо, за когото се спекулира, че ще е следващият продаден в чужбина, и Билал Бари, който се възстановява бавно от тежка контузия. Мароканецът не взе участие в нито една от контролите, което вероятно означава, че Николай Костов няма да разчита на него поне в първите няколко мача на Левски.

Самият Александър Колев бе разкрил в едно интервю. че желае да завърши кариерата си на стадион „Георги Аспарухов“, тъй като е юноша на клуба.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker