Левски (София)ТОП

Левски с важно съобщение към своите привърженици

Левски публикува финансовия си отчет за 2023 година, като той е направен до 31 декември. Клубът е отчел печалба в размер на 2 215 000 лева, но въпреки това, регистрираният капитал на Дружеството (30 787 000 лева) надвишава нетните му активи, които са в размер на 1 535 000 лева.

profittips-the best football tips

Освен това, е нарушено е изискване от Търговския закон. „Тези обстоятелства пораждат съществена несигурност относно способността на Дружеството да продължи да функционира като действащо предприятие“, се пише във финансовия отчет на „сините“.

От ръководството са изразили увереност, че ПФК Левски ще поддържа нормална дейност, чрез финансова подкрепа на основните акционери, в случай на необходимост.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Уважаеми Левскари,

предоставяме на Вашето внимание Годишните финансови отчети за годината, приключваща на 31.12.2023 г., както и Доклад на независимия одитор „Желязков Одит 2004 ООД“, съгласно разпоредбата на чл. 47а от Наредбата за национално клубно лицензиране, изд. 2023 г.

Годишните финансови отчети за годината, приключваща на 31.12.2023 г. и Докладът на независимия одитор може да видите в прикачените документи.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker