Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски с опит да продължи добрата си серия за първенство

Левски започна годината с успех над Пирин и добри новини на финансовия фронт. Предстои му да се изправи срещу тима на Арда в опит да повтори упражнението.

profittips-the best football tips

Левски влиза в този сблъсък от доста добра позиция. Тимът спечели последните си три двубоя тази година, в това число и контролите, а първата победа от тази серия беше срещу Динамо Киев. Освен това за първенство „сините“ са в серия и не познават загубата от 7-ми ноември миналата година насам. Тимът все още се нагажда към липсата на продадените през зимата звезди, но поне срещу Пирин не изглеждаше, че загубата им е фатална.

profittips-the best football tips

Последният двубой между двата отбора завърши при резултат 0:0, а мачът беше последван от последната към момента загуба за първенство на Левски. Тимът от стадион „Георги Аспарухов“ се представя по-добре като домакин, което може да помогне срещу настоящия им съперник. „Сините“ заемат 5-то място и към момента са на седем точки от лидерите в класирането и само на три от отбора на Локомотив Пловдив, който е четвърти.

profittips-the best football tips

Арда се представи трагично в контролите тази зима. Краят на миналата година в първенството беше белязан от противоречиви резултати и тимът сякаш не може да намери своето лице. Пред треньора на кърджалийския отбор има не една и две въпросителни.

Дотук тимът на Арда има трудности като гост и редува победи и загуби при наличието на само един хикс. Това може да му изиграе лоша шега срещу Левски. Трябва да отбележим обаче, че Арда е допуснала само един гол повече от своя днешен съперник в досегашните кръгове. Затова пък в нападение нещата са доста по-зле: 32 гола за Левски срещу едва 24 за днешния гост. Именно нападението е едно от главоболията на треньора на тима. Арда е на осма позиция с 31 точки след като вчера Ботев победи Етър и изпревари кърджалийците с една точка.

Предстои да видим дали Левски ще продължи добрата си серия за първенство или днешният гост ще покаже мускули на именития си съперник. Двубоят ще се изиграе тази вечер от 17:45, а TribunaSofia.bg ще го проследи на живо за своите читатели. Не го пропускайте!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker