Левски (София)Спорт +ТОПФутбол

Левски с първа крачка към нов стадион!

Ръководството на Левски внесе заявление за започване на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион „Георги Аспарухов“. Това е първа стъпка по изграждане на нов стадион. 

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Скъпи левскари,

На 29.02.2024г (четвъртък),  чрез целево създаденото проектно дружество „Стадион Георги Аспарухов“ ЕАД, ПФК „Левски“ АД  внесе официално до Областна администрация София и Министерство на младежта и спорта, заявление за стартиране на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

В изпълнение на изискванията на Закона, на вниманието на отговорните институции, бе предоставена инвестиционна програма, съпътстваща искането на ПФК „Левски“ за придобиване на всички права да инвестира и управлява стадиона дългосрочно.

profittips-the best football tips

Вярваме, че екипът ни направи първата и най-важна стъпка по пътя към изграждането на нов дом на нашия любим клуб. Мотивация и отговорност е да следваме верния път заедно – всички ние, в името на „Левски

 С уважение: ПФК „Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker