Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски уволнява Николай Костов до дни? Ето кой може да го смени

След гръмките провали на Левски в мачовете с топ отборите от елита, „Тема Спорт“ твърди, че дните на старши треньорът на „сините“ Николай Костов са преброени. При такъв развой Красимир Петров ще завърши сезона.

profittips-the best football tips

Според информациите, приказките на мажоритарният собственик Наско Сираков, че страните са близо до ново споразумение, може и да увиснат.

profittips-the best football tips

Договорът на Костов е до края на кампанията, като е възможно той дори да не бъде изпълнен. И наставникът сам да си тръгне. След въпросните поражения той натъртваше, че носи отговорност.

profittips-the best football tips

Но след последното направи уточнението, че отговорност не е „вина“, защото не само той работи в Левски. Дори Костов да не хвърли оставка, той няма да получи нов договор, ако не вкара отбора в евротурнирите. А към днешна дата това е съвсем реална перспектива пред тима, който неизменно се проваля срещу отборите от челото на класирането.

Третото място вече е химера, а такова може да се окаже и четвъртото, което при дадени обстоятелства праща на бараж за Лигата на конференциите (б.а. – Лудогорец или ЦСКА спечели купата).

profittips-the best football tips

В случай, че Костов напусне преди края на кампанията, то начело на сините поне временно ще застане Красимир Петров. В момента той е асистент на старшията. Петров, който направи име като наставник в школата на сините, бе сложен в щаба на Костов през зимата. Тогава също имаше сериозно напрежение срещу него, но в крайна сметка до рокада не се стигна. Сега обаче няма да е никак изненадващо, ако се стигне до такава.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker