Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски ще брани честта си срещу Локомотив в Пловдив

Левски гостува на Локомотив Пловдив в мач от 33-ия плейофен кръг на Първа лига. Мачът на „Лаута“ е в събота вечер от 20:15 часа и имате възможност да го проследите с TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

След като Ботев триумфира с Купата на България през седмицата, двата тима отпаднаха от борбата за място в евротурнирите през следващия сезон. „Смърфовете“ и „сините“ са с равен брой точки, заемайки съответно пето и четвърто място, но призовите места са на цели 11 точки разстояние.

Николай Костов ще може да разчита на всичките си футболисти за днешния мач. Единствено трайно контузеният Илиян Стефанов ще пропусне сблъсъка с пловдивчани. Възможно е наставникът на „сините“ да заложи на по-различен състав, предвид, че отборът доиграва сезона.

За тима на Томаш наказан е Оливер Камдем, а контузен Калоян Костов. Крилото Йоан Баи остава под въпрос до последно. Междувременно, през седмицата вратарят на пловдивчани Мартин Луков преподписа с клуба за още един сезон.

Домакините ще честват празник преди началото на мача, отбелязвайки 20 години от шампионската титла, а специален гост ще бъде отборът, постигнал това отличие.

От своя страна „сините“ са в навечерието на своята 110-годишнина, която ще бъде отбелязана на 24 май. През настоящата седмица Левски подписа с първото си лятно попълнение – бразилецът Майкон, но все още няма яснота кой ще бъде наследник на Николай Костов след края на сезона.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker