Футбол

Легендарният треньор Димитър Пенев се срещна с президента на БФС

Навръх 10 юли – паметната дата, когато победихме световния шампион Германия, легендарният треньор на националния отбор Димитър Пенев се срещна с президента на Българския футболен съюз Георги Иванов.

profittips-the best football tips

Двамата обсъдиха текущи въпроси, свързани с развитието на българския футбол, както и плановете на централата да помага на заслужилите бивши футболисти, треньори и футболни деятели на България, написаха от футболната ни централа.

profittips-the best football tips

Пожелавам успех на Георги Иванов в планираните начинания и вярвам, че ще направи най-доброто в името на българския футбол“, сподели Димитър Пенев след срещата.

profittips-the best football tips

„За нас е от първостепенно значение като федерация да положим необходимите усилия, за да се погрижим за хората, които са дали много за българския футбол и спорт. Вече сме започнали работа в тази посока и в следващите месеци ще обявим конкретните стъпки и механизми, чрез които смятаме да осъществим идеите си“, заяви от своя страна президентът на БФС Георги Иванов. 

Снимка: БФС

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker