ФутболЦСКА-София

Легенда на ЦСКА: Не разбирам как изчислиха тези 3 трансферни прозореца

Бившият футболист и легенда на ЦСКА Ангел Червенков коментира пред „Мач Телеграф“ казаното на пресконференцията този понеделник. Той се възмути от избора на чуждестранен треньор и остана в недоумение относно методиката, по която са изчислени споменатите три трансферни прозореца, които били нужни на новите босове за изграждане на стойностен отбор.

profittips-the best football tips

„Хората искат да имат повече яснота какво трябва да се промени в ЦСКА. Целите са ясни – трябва да има боеспособен отбор, който да се пребори за шампионската титла. Публиката е зажадняла за нещо по-сериозно, защото толкова години вече няма титла и на феновете им идва в повече. Видяхме и тяхната реакция срещу ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

Интересно е, че отново се залага на чуждестранен треньор. Не мога да си обясня каква е причината, ето обаче, че това е така. Мислех, че ще се заложи на български специалист. От ЦСКА заявиха, че ще са им нужни три трансферни прозореца, за да имат наистина силен отбор. Не разбирам как точно ги пресметнаха.

profittips-the best football tips

Всеки един клуб на нивото на ЦСКА трябва да разполага с последователност в преследването на целите. Трябва да има яснота в политиката и постигането на целите. Необходимо е да имаш ядро от силни и перспективни български футболисти. Добре е да има и млади таланти.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker