бетано казино

Спорт +

Лечков: Изпълкомът не е взимал решение господин Касабов да се вписва, гласувахме го за изпълняващ функциите

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори преди събирането на Изпълнителния комитет на централата. Той изрази подозрения, че Михаил Касабов е новият кандидат на опозицията, която нарече „клика“. Лечков заяви иронично, че с оглед разединението, може да подкрепи Димитър Бербатов за президент на БФС

„Президентът е пръв след равни. Изпълкомът взима решенията, той не е взимал решение господин Касабов да се вписва. Към днешна дата съдът се произнесе и възложи на Търговския регистър конгресът да е на 15 март. Търговският регистър още не го е вписал. Съдът реши, че Конгресът е на 15 март и сега е на ход Търговския регистър. Ще има Конгрес“, заяви Лечков пред „bTV“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Не сме гласували оставката на господин Михайлов, оставката е осведомителна. Гласувахме Михаил Касабов за изпълняващ функциите, а не да бъде вписан като президент. Изпълкомът решава. Тепърва предстои Конгрес, трябва да се решават неща – дали ще се приеме оставката, избор на нов Изпълком. Даже и да е лош редът, трябва да ги спазваме, това и правим. Мога дa попитам Димитър Бербатов дали се среща с шефката на Търговския регистър. Представете си друга хипотеза – подозирам, че новият кандидат на тази клика е Михаил Касабов. Ние не сме страшни, няма да взимаме кой знае какви решение“, продължи той.

„Уважаемият колега Мишо Касабов е действал самосиндикално. Ние се учим от нашите грешки, от 2019 година. Има си ред. Аз съм на мнение, че той не е нарушил закона, след като ТР го е вписал. Аз уважавам решенията на Търговския регистър. Наше право е да обжалваме. Имаме редовно избран президент 2021 година. Дали това нещо не е нарочно направено. Виждам, че и отсрещната страна се разединиха“, допълни Йордан Лечков.

tribunasofia

Той коментира дали има възможност Борислав Михайлов отново да оттегли оставката си: „Доколкото знам и доколкото го познавам – не. Има наследници, футболни хора. Като гледам как се разединяват, да взема да подкрепя Бербатов. Аз няма да се кандидатирам. Ще подкрепя всеки кандидат, който гарантира, че ще гарантира построяването на Националния стадион. Лечков няма да се кандидатира, Костадинов няма да се кандидатира, те почнаха да се карат.“

Levski palms bet oferta

Лечков и на няколко пъти повтори, че настоящето ръководство на БФС няма да има собствен кандидат на предстоящия Конгрес. Той отрече бившият спортен министър Красен Кралев да е чест посетител в Националната футболна база в Бояна. „Аз не съм го виждал там, но даже и да е идвал, какво лошо има?“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker