Levski palms bet oferta
Левски (София)Футбол

Лидерът на Сектор Б се провали на изборите

Лидерът на Сектор „Б“ Любомир Костадинов – Младежа остана разочарован, че няма да е част от новото управление на община Петрич. Той твърди, че се чувства предаден, както се е случило и преди години заради „фанатичната ми Левскарщина“.

TrbibunaSofia.bg публикува текста от Фейсбук страницата на Любомир Костадинов без редакторска намеса:

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Благодаря на всички над 500 човека, които се доверихте на мен и хората от водената от мен листа за общински съветници на община Петрич! „Благодаря“ и на онези заради, които най-вече се кандитатирах, онези от СЕЛО Самуилово, онези които от 464 гласували само 63-ма повярваха в мен !!! Бях готов да ви служа и да ви помагам!!

Levski palms bet oferta

Явно не е важно какво си направил за селото през последните 8 години, а важно е да „забогатееш“ с 100 лв за един ден! Срам!

tribunasofia

Загубих тежка битка! И не съжалявам, че няма да съм част от новото управление на община Петрич, най-вече съжалявам, че бях предаден от хора, които 8 години считах за единомислещи, приятели и хора на които може да се разчита! Най-много боли от предателството!

Levski palms bet oferta

Преживях подобно предателство, преди години по линия на фанатичната ми Левскарщина и поне съм се научил да се изправям! Ще преживея и това предателство и ще стана дори още по-силен, а всички вие, предатели, ще си останете същите дребни и слепи за прогреса душички! Загубих битка, но прозрях много неща!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker