ЦСКА-София

Лидер на Сектор „Г“: Пълна подкрепа на новото управление на ЦСКА! Имаше 8-9 години махленско, безхаберно управление на клуба!

Един от най-известните фенове на ЦСКА, Росен Петров – Животното присъства на днешната пресконференция на клуба. Той изрази подкрепата си към новото ръководство на „червените“ и оптрави сериозни критики към старото.

profittips-the best football tips

„Дошли сме да изкажем пълен съпорт на новото управление на ЦСКА. Относно това, което се случи – крайно неприятна ситуация. Тя не е насочена към новото ръководство на ЦСКА. Мога да гарантирам за това. Това нещо беше насочено срещу едни футболисти, наемници в ЦСКА, които взимат огромни заплати на фона на нашата действителност, които имаха наглостта да поставят условия на треньора Стамен Белчев”, заяви Росен Петров. 

„Нека оставим новия старши треньор да влезе в една нормална обстановка. Пълен съпорт. Имаше едно управление в ЦСКА 8-9 години, махленско според мен. Агитката на ЦСКА в наше лице на Сектор „Г“ и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа. Изпихме много горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, ние реагираме.

profittips-the best football tips

Онзи ден част от феновете на ЦСКА просто чашата им преля от 8 години безхаберие, селяндурско управление, 8 години кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Това, че се случи това нещо показа, че ЦСКА е жив. Много търпяхме, наистина.

Не адмирирам това, което стана, но не го и зачерквам. Ще очакваме резултати каквито подобават на ЦСКА. Никой не се е съмнявал в това, че публиката на ЦСКА е коректив. Надявам се новият старши треньор, футболистите, новото ръководство ще направят така, че да сме усмихнати и щастливи на този стадион, а не да гризем нокти и да се чудим какво се случва с нашия любим отбор“, завърши Петров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker