ТОПФутболЦСКА-София

Лидер на ЦСКА се е просълзил при разговори за нов договор

Изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев коментираха ситуацията около футболистите с изтичащи договори. Това са Густаво Бусато, Иван Турицов, Юрген Матай, Енес Махмутович, Мено Кох, Фернандо Каранга и Данило Асприля. Орманджиев сподели, че Бусато се е просълзил при разговорите за нов контракт.

profittips-the best football tips

„Процесите от спортно-техническа гледна точка няма да бъдат стихийни. Времето в ЦСКА винаги е малко. Ще има една последователност в работата, една планираност. ЦСКА ще има изявена визия и стил на игра, който ще се следва. Целта е да има видими резултати, които да радват хората. Изискванията ще се завишат към играчите. Дисциплина, ред, ще важи за всички. Кои футболисти ще задържим – те ще са нужните, които трябват“, сподели Филипов.

profittips-the best football tips

С всички футболисти футболисти, на които изтичат договор с ЦСКА, са проведени разговори. Густаво Бусато, Иван Турицов, Юрген Матай, Енес Махмутович, Мено Кох, включително с Фернандо Каранга и Данило Асприля, които са с опции в техните договори. Има разговори за тяхното бъдеще и всеки един от тях е склонен да преразгледа това, което сме говорили и да прецени дали бъдещето им е свързано с ЦСКА или не“, заяви Орманджиев.

profittips-the best football tips

„Имаше футболисти, на които им се насълзиха очите, когато говорихме за подновяване на договори. Конкретен чужденец, на 33 години, вратар“, сподели Стоян Орманджиев, визирайки вратарят Густаво Бусато.

„Аз изгарям от желание да стана шампион с ЦСКА, а не само на думи“, е споделил бразилският страж на шефовете. „При него водещото са не финансите, а проектите и амбицията в клуба“, уточни Стоян Орманджиев.

„Това са разговори, които ги водим и сме ги започнали нормално. Има диалогичност. Не сме нови в клуба, имаме си доверие. Знаят, че сме били коректни. Важното е да осъзнават с каква нагласа остават в ЦСКА“, коментира още той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker