ДЮШ

Локомотив София реши проблема с вратарите

В последно време Локомотив София имаше сериозни трудности с вратарския пост. Ситуацията стана такава, че се наложи на вратата да бъде младокът Жарко Истатков, а на резервната скамейка – другия младок Бойко Димитров.

profittips-the best football tips

До кризата под рамките на вратата се стигна след като Александър Любенов пострада тежко в двубоя с Лудогорец. Вратарят е със счупена скула и получи аркада и комоцио по време на срещата. В бъдещите мачове Любенов ще играе с предпазна маска.

profittips-the best football tips

Резервата му Бубакар Гай пък се завърна с тежка контузия от Купата на Африка. Националът не е заставал на вратата от началото на тази пролет. Гай вече поднови тренировки макар и на облекчен режим.

profittips-the best football tips

Ситуацията вече е под контрол, съобщава „Тема Спорт“, но въпреки това в двубоя с Берое отново ще започне младока Истатков с резерва Димитров.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker