Локомотив (София)Първа лига

Локо София загуби първата си контрола

Отборът на Локомотив София допусна загуба в първата си контрола срещу Марек с 1:2 след обрат. Мачът се игра на „Надежда“, като това беше неофициалният дебют на треньора на домакините Стойчо Стоев.

profittips-the best football tips

Двубоят започна с бърз гол за домакините в 5-ата минута след изпълнение на дузпа. Вратарят на гостите спъна в наказателното поле Карлос Франса и беше отсъден 11-метров наказателен удар, който беше реализиран от Димитър Митков. Гостите от Дупница успяха да изравняват бързо в 10-ата минута след като точен беше Николай Гинчев, който получи с хубав удар я изпрати неспасяемо в далечния ъгъл на вратата.

Марек успя да сътвори пълен обрат срещу противника си в 20-ата минута, когато Даниел Гогов отправи далечен изстрел от фал, а топката се удари в горната греда, след това се отби в гърба на Александър Любенов и влезе във вратата за втори път на „железничарите“.

profittips-the best football tips

В края на първата част домакините имаха шанс да изравнят при контратака – Каймакански проби отдясно и подаде към Любомир Костов, който пък намери Ганчев, но неговият удар с глава мина покрай вратата. След почивката Локомотив София имаше шанс да изравни резултата- това се случи след необмислено излизане на вратаря на Марек, но Красимир Милошев не успя да насочи топката във вратата. До края на мача и двата отбора си размениха по няколко ситуации, но до гол така и не се стигна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker