Други отбориСпорт +Футбол

Любопитно! Футболист от тима на Вили Вуцов зарадва седмокласници с прочит на „Бай Ганьо“

Воденият от Велислав Вуцов тим на Янтра Габраво участва в образователна инициатива в градското училище. Техен представител бе нападателят Тони Иванов, който прочете пред седмокласници откъс от произведението „Бай Ганьо“ на Алеко Константинов с цел да насърчи четенето при подрастващото поколение.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува текста на клуба:

Един от най-разпознаваемите и обичани футболисти от представителния отбор на Янтра Габрово – Тони Иванов, гостува в училище „Райчо Каролев“.

profittips-the best football tips

Тони беше поканен във връзка с кампанията за насърчаване на детското четене „Походът на книгите“. Тя включва различни инициативи, като една от тях е популярни личности с постижения в различни области да четат на деца. Целта е да се насърчи четенето сред подрастващите.

profittips-the best football tips

Пред ученици от 7 клас, които се подготвят за национално външно оценяване, Тони Иванов прочете откъс от произведението за Бай Ганьо. Четенето беше последвано от дискусия относно това как те разглеждат героя на Алеко Константинов и къде може да се види той в реалният живот.

В разговор с децата Тони сподели, че обича да чете философия, свързана с личностно развитие, като разкри и кой е неговият любим автор и кои са любимите му книги.

Тони донесе много настроение с присъствието си, снима се с всички желаещи и раздаде автографи. Специално внимание крилото на Янтра обърна на малките футболисти, водени от преподавателя Светослав Яков.

Седмокласниците, които имаха възможност да се запознаят с Тони Иванов в час и да чуят от него част от произведението на Алеко Константинов, ще получат билети за предстоящия домакински мач на отбора, както и календари, предоставени от ОФК Янтра.

Снимка: Янтра

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker