Първа лигаФутбол

Любо Пенев пред раздяла с Хебър, клуб от Втора лига проявява интерес към Ел Голеадор

Старшията Любослав Пенев се очаква да напусне Хебър след последния му мач за тази година, а ситуацията около треньора е следена от Спартак Варна. Причина за предстоящата раздяла на Любо и Хебър е бюджетът на клуба, който се очаква да бъде намален и в първия отбор вече няма да се дават големи заплати, пише „Гонг“.

profittips-the best football tips

Това е идеална възможност за амбициозния собственик на Спартак Павлин Николов, който със сигурност може да удовлетвори финансовите условия на Пенев и да му представи сериозен проект за развитие на клуба в следващите години.

profittips-the best football tips

„Соколите“ държат под око и Красимир Балаков, който след напускането на Септември е без работа. За разлика от Пенев Бала вече е работил във Втора лига, което означава, че би било възможно да бъде заинтригуван от възможността да поеме обезпечен във всяко едно отношение тим и с високи цели, какъвто е Спартак в момента.

profittips-the best football tips

Освен всичко друго, ако Николов докара таково голямо име в Спартак, той ще вдигне и имиджа на клуба, и за „соколите“ ще се говори повече, отколкото за някои клубове при майсторите.

През този век Спартак вече бил воден във втория ешелон от голяма легенда на българския футбол. През сезон 2005/2006 начело на тима бе Ради Здравков и няколко кръга преди края на първенството напусна, след като остави отбора на върха със 7 точки пред втория и варненци без проблем се завърнаха в елита. Любопитно е, че сега Здравков е помощник на Пенев в Хебър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker