ТОПЦСКА-София

Майкъла: Един полудиот не може да спре реконструкцията на стадиона!

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев – Майкъла коментира горещата тема със спирането на началото на реконструкцията на стадион „Българска армия“. Това стана ясно в понеделник след постъпилата поредна жалба на едно и също лице – Николай Веселинов, бивш зам.-районен кмет на „Красно село“.

profittips-the best football tips

„Случващото се със стадион „Българска армия“ е поредната простотия в държавата. Някакъв си човек спира развитието на процеса. Мисля, че някой стои зад този човек. Той не е такъв глупак, за да се обърне срещу цяла „червена“ България. Не знам защо пуска жалби срещу клуба. Не му разбирам мотивите на това лице.

Трябва да мразиш много ЦСКА, за да правиш тези неща. Не е приятно всичко това. Това нещо интелигентен човек не би го направил никога. ЦСКА има всички разрешителни. Стадионът ще се построи рано или късно. Няма никакъв проблем според мен. Проектът е много хубав.

profittips-the best football tips

Един полудиот не може да спре реконструкцията на стадиона“, казва Майкъла пред „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker