ЦСКА-София

Майкъла: За мен ЦСКА ще станат шампиони, защото направиха най-добрите трансфери, дано Стоичков удари рамо за стадиона

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла гостува в студиото на предаването „Арена спорт“ по „БНТ“, където коментира актуалните теми свързани с националния отбор, предстоящия Конгрес, Суперкупата на България. Той коментира и любимия си отбор и го посочи като следващия шампион на Първа лига.

profittips-the best football tips

В интервюто Майкъла призова да бъде даден шанс на настоящия селекционер на „лъвовете“ Илиан Илиев и освен това засегна и темата с липсата на достатъчно български футболисти във водещите тимове у нас.

„На нас всеки път ни се пада добра група и все не можем да се класираме. Вече не знам срещу кои отбори трябва да се паднем, за да се класираме. Надявам се, че ще имаме успех при Илиан Илиев, защото отборът заигра по-спокойно при него, а той познава и българския футбол. Смятам, че ходът с неговото привличане беше добър, защото много специалисти се пробваха в последните 20 години и нито един не успя“, заяви Илиев.

profittips-the best football tips

„Отборът със сигурност не играе по-добре, но стои по-организирано на терена. Трябва да му се даде шанс на Илиан да развие националния тим, а не да му налаг играчи. Той се е доказал в Черно море, където направи отбор и ако никой не му се бърка, смятам, че ще успее и с националите. Виждаме, че в нашето първенство водещите отбори не могат да наложат българи в съставите си. Трябва да се даде шанс на младите, но да не ги вдигаме във въздуха. Нека да ги оставим да се развият“, коментира Илиев.

profittips-the best football tips

„Получи се равностоен мач, но без публика. За мен този вариант във Велико Търново не беше най-добрият, защото и двата клуба нямат фенове. ФК ЦСКА 1948 се представи добре, въпреки че продадоха няколко футболисти и играха с 10 души, но им липсваше увереност, за да стигнат до победата. Лудогорец пък подцени мача. Те у нас вече нямат конкуренция и като че ли не се напрягат в първенството и за Купата. Срещу Сервет в Швейцария очаквам далеч по-здрава битка и смятам, че Лудогорец има всички шансове да се представи добре. Нека да не забравяме, че това са мачове за пари и шанс да продадеш играчите си, защото там всички те гледат“, смята Георги Илиев.

„За мен ЦСКА ще станат шампиони, защото направиха най-добрите трансфери. Започваме да строим и новия стадион, където се надявам и Стоичков да помогне, защото неговото присъствие е важно“, категоричен е трикратният шампион с „армейците“ .

„Който и да оглави БФС, не вярвам да се промени нещо. Докато държавата е абдикирала от детско-юношеския футбол, не очаквам нищо по-добро. Президентът на БФС ще разпределя единствено парите от ФИФА и УЕФА. Не съм оптимист, защото не виждам никакво развитие за спорта от държавата в последните 30 години. Когато ЦСКА започне строежа, къде ще тренират всички деца от школата? Тази тема е много сложна, защото проблемите не са само във футбола. Като изключим художествената гимнастика, всичко останало е под вода“, завърши Георги Илиев.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker