Първа лигаФутболЦСКА-София

Майкъла: Откакто Ганчев е дошъл на „Армията“ ЦСКА бие Левски по всяко време

Георги Илиев – Майкъла, сподели пред „Мач Телеграф“, че според него Гриша Ганчев ще продължи да помага на клуба.

profittips-the best football tips

„Ако в първенството играем само срещу Левски, ще успеем да станем шампиони. И головата разлика ще е добра. Откакто Гриша Ганчев е дошъл на „Армията“ ЦСКА бие Левски по всяко време. Аз не вярвам, че Ганчеви ще се оттеглят. Може да дадат акциите, но ще продължат да помагат на отбора. Когато директорите излязат и кажат официално, че са си тръгнали, тогава мога да го приема.

profittips-the best football tips

Няма да е добре за ЦСКА, ако Гриша Ганчев даде акциите на човек, който не е проверен. Сигурен съм, че Ганчев ще даде акциите на сигурен човек, който да продължи започнатото от него. Клубът излезе с информация, че ще приключат, но това още не се е случило. Има време и ще видим какво точно ще стане.

profittips-the best football tips

ЦСКА не е случаен клуб и новите собственици трябва да внимават. За мен Гриша Ганчев чисто финансово помогна много на клуба. За да управляваш клуб като ЦСКА, е необходимо да имаш високо ниво и ясна представа какво правиш. Гриша Ганчев обича сам да се справя с трудностите.“, заяви Майкъла.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker