Първа лигаФутболЦСКА-София

Майкъла: Срещу Левски спасихме сезона, трябваше ЦСКА да им лепне „четворката“ на Ицо

Георги Илиев – Майкъла коментира пред „Спортал“ актуални теми за родния футбол и изрази задоволство от победата на ЦСКА над Левски с 2:0.

profittips-the best football tips

„Срещу Левски спасихме сезона, така да се каже. Бихме Левски, значи добре. Какво друго ни остава? Отборът се хвърли, трябваше да бием с още. Можехме спокойно 4:0 да бием. Трябваше ЦСКА да им лепне „четворката“ на Ицо Стоичков.

profittips-the best football tips

Като ги хванеш така, трябва да ги биеш. Не разбрах защо пуснаха да пази това момче Андонов. Не му знам качествата, може да стане добър вратар, но като няма опит и самочувствие, пусни го или срещу Ботев (Враца), или в някой друг мач при 2:0 за Левски. Момчето не знаеше къде се намира, не се прави така. Ще вземат да го съсипят.

profittips-the best football tips

За титлата няма какво да говорим. Почти винаги става едно и също. Бях казал, че Лудогорец ще финишират с десет точки преднина, в момента водят с девет. Няма какво да стане, макар че ще е хубаво да ги бием – Ел Маестро да запише една победа над Лудогорец и да продължи да се утвърждава. И, разбира се, трябва да вземем купичката. Хубаво е за Левски, че са платили главницата на НАП, значи са изкарали много милиони от продажбата на играчи. Догодина Левски пак ще се бори за трето-четвърто място.

Отидох да видя как вървят дейностите по „Армията“ – стадионът ще стане, всичко е точно. В България обичаме да се занимаваме с кокошкарски работи – таблото, насипите, жалба, това, онова… Всичко ще стане. А козирката ще я подарим на „сините“, да си я сложат на блокчето. Аз вече го предложих това нещо, Ицо е на същото мнение. Жалко само, че не ги бихме с 4:0 или 5:0. Бяха готови“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker